Menu
top-banner-12.jpg

Word donateur van de stichting Terebinth

boek groene zoden klein terebinth wisseltrofee Themadag bewerkt 

Stichting Terebinth ondersteunt organisaties en individuen die zich inzetten voor het behoud van begraafplaatsen en het funerair erfgoed. Terebinth houdt de funeraire cultuur levend door excursies en lezingen te organiseren. Daarnaast geeft de stichting het gelijknamige tijdschrift Terebinth uit. Daarin staan lezenswaardige en toegankelijk artikelen over alle aspecten van het funerair erfgoed. Het tijdschrift belicht in elk nummer een specifieke begraafplaats in de vorm van een wandeling, schrijft over bijzondere graven of restauraties daarvan en praat met mensen voor wie de begraafplaats hun werkomgeving is.

Aanmelden
U wordt donateur voor € 35,- (gezinsleden/partners € 12,50) per jaar. Instellingen en organisaties betalen € 80,-. Daarvoor ontvangt u viermaal per jaar het tijdschrift Terebinth en wordt u uitgenodigd voor excursies en themabijeenkomsten van de stichting. 

Particulieren kunnen zich opgeven via onderstaand formulier.
Instellingen, organisaties en begraafplaatsen kunnen zich in schrijven via dit → formulier.

U kunt uw donateursbijdrage jaarlijks automatisch laten afschrijven. U kiest zelf of u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken of dat u liever via een factuur betaalt.
.